сряда, 24 Октомври, 2018всички новини

Над 100 млади фотографи от цялата страна – ученици от 5 до 12 клас, участваха със свои творби в станалия вече традиционен национален конкурс „Морето не е за една ваканция”, посветен на Международния ден на Черно море -31 октомври ,който се организира от Центъра за подкрепа на личностното развитие, Община Бургас,РУО, МОН и Националния дворец на децата.

Журито от четирима фотографи - членове на Бургаската фотографска общност с председател-Димитрина Андреева и членове Милен Добрев,Пламен Русев,Тодор Динев, отличи най- добрите снимки от изпратените 130 фотоса , представящи Черно море не само като любимо място за почивка на много хора, но и като богатство, което трябва да бъде запазено за бъдещите поколения.

Наградите са осигурени с любезното съдействие на Община Бургас и Басейнова дирекция „Черноморски район“ – Варна, които за поредна година подкрепиха младите таланти.

Откриването на изложбата и връчването на наградите на отличените автори ще бъде на 30 октомври от 16,30 часа в Културен център”Морско казино” – зала „Петя Дубарова”. Организаторите на конкурса се надяват изложбата да бъде посетена от гражданите и гостите на Бургас ,за да видят ,че морето не е само за една ваканция.

Файлове: 
Прикачен файлРазмер
PDF icon protokol-fotografiya-moreto_ne_e_za_edna_vakanciya-2018.pdf35.75 KB